Tapetnyheter

Annuell

En nydelig tapetkolleksjon som skaper en flott og velkommen følelse i ditt hjem. De fleste av designene er i den populære kalk strukturen som gir rommet dybde, karakter og personlig preg.

Annuell

Brick Lane

Dette er tapetkolleksjonen for deg som liker industriell stil med en touch av eksklusivt. Her har designeren hentet inspirasjon fra Brick Lane – en av Londons mest populære gater.

Brick Lane

Falsterbo III

Her kommer oppfølgeren til en av våre bestselgende tapetkolleksjoner. Flere av designene vil gå igjen – nå i oppdaterte milde fargetoner.  Inspirasjonen er hentet fra den nordiske naturen i all sin prakt og hvor alle årstidene med sine kontraster spiller inn.

Falsterbo III

Graceful Stories

En drøm på rull! Dette er en moderne, skandinavisk, varm og feminin kolleksjon. Velg mellom marmor, akvarell malte blomstermotiv, asiatisk silkelook til grafiske design. Noen av designene har skimmer i seg som gir ekstra liv til veggen. Eksklusiv og flott tapet til alle rom.


Graceful Stories

Kent

Eksklusiv og vakkert – balanserte fargetoner – gi veggene dine den oppmerksomheten de fortjener. Her finner du blant annet et nydelig bladmønster som slynger seg elegant oppover veggen i en nydelig blå/grønnfarge som står ekstra godt til mørkt treverk. Du finner også fantastiske digitale bilder som virkelig blir et blikkfang i rommet. Må sees.

Kent

Mix Metallic Second Edition

Tapetkolleksjonen Mix Metallic Second Edition er det perfekte bakteppet til stilsikre, moderne hjem. Kolleksjonen består av ensfargede tapeter med metalliske overflater – i tidsriktige farger.

Mix Metallic

Pandora

Dette er et smykke av en kolleksjon. Her får du farger og mønstre som harmonerer på en fantastisk og inspirerende måte. Her kan personligheten din blomstre, om du velger eksklusive påfugler i blått og gull eller terrakottafarget steinimitasjon som glitrer på veggen.

Pandora

The Apartment

The Apartment er en moderne og stilren hyllest til det nonchalante og elegante 70 og 80-tallet. Kolleksjonen bærer preg av inspirasjon fra reiser til luksuriøse Miami, glamorøse danseklubber i New York og flotte fasadebygninger.

The Apartment

Kerala

Tapetdesignene i denne vakre kolleksjonen gjenspeiler vakkert landskap trykket på skimmerbakgrunn som gir et eksklusivt og flott preg. Velg mellom nøytrale gråtoner til blågrønne og gullpregede farger.

Kerala

Zen

Zen er en elegant bok i nydelige, duse skandinaviske toner. Dette er en bok for deg som ønsker lyse og luftige farger med en grovere overflate, enten i en tekstiloverflate eller med et mønster. Boken inneholder et spennende bambusdesign i ton i ton farger som egner seg enten i kombinasjon med en ensfarget tapet med struktur eller kjør bambusdesignet på alle vegger.

Zen